Carton color

Dă-ți viață creativității tale cu cartonul nostru de colorat! Acest produs inovator este perfect pentru artiștii de toate vârstele și nivelurile de îndemânare care doresc să-și creeze propriile capodopere unice.

Foile noastre de colorat din carton sunt realizate din carton de înaltă calitate, durabil, care este ușor de tăiat, pliat și modelat într-o varietate de desene distractive și creative. În plus, sunt disponibile într-o varietate de culori strălucitoare și vibrante, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință un strop de culoare la lucrările dvs. de artă.

Fie că lucrezi la un proiect școlar, creezi o piesă unică de decorare a casei sau pur și simplu cauți o activitate distractivă și creativă de făcut într-o zi ploioasă, foile noastre de colorat din carton sunt instrumentul perfect. Sunt versatile, ușor de utilizat și perfecte atât pentru proiecte de interior, cât și de exterior.

Așadar, de ce să mai așteptați? Ia-ți setul de foi de colorat din carton astăzi și începe să-ți explorezi creativitatea!

- 9%
Carton Color A4 160gr 120 coli 12 culori Colour KIDS
31 99 28 99 cu TVA
+ Adauga in cos

Brand Slider